Lofsdalens digitala guide mot nya destinationer

aug 27, 2024

Tillsammans med Lofsdalsfjällens turistnäring ekonomisk förening kommer Geztio nu att vidareutveckla https://guide.lofsdalen.com. Tjänsten erbjuder en digital kartguide till att allt vad Lofsdalens har att erbjuda. Systemet möjliggör en enkel administration att digitalisera kartor för leder och spår, sevärdheter, företag mm.

“Vi satsar med varumärket Geztio på destinationsnäringen och vi är väldigt glada att få starta detta samarbete och driva vad vi tycker är en mycket användarvänlig och nyttig tjänst vidare”, säger Lars-Börje ”Bulan” Eriksson, Geztios grundare och Sales Manager.

För mer information om Geztio kontakta Lars-Börje “Bulan” Eriksson på bulan@gezt.io eller Fredrik Lundkvist på fredrik.lundkvist@emvico.se.

Varumärket Geztio ägs och utvecklas av Destination Technology Sweden AB.

Destination Technology Sweden AB är ett teknik- och affärsbolag som driver utveckling av lösningar inom evenemang, kultur och idrott samt bidrar till destinationers tillväxt. Företaget ägs av IT-bolaget Emvico AB och event-och besöksnäringsspecialisten Nalub Experiences AB.

Emvico AB är en IT-partner som vill stärka kunders förmåga att med högsta kvalitet utveckla och förvalta viktiga system, ofta skräddarsydda för kundens behov. Med hög kompetens och en ansvarstagande kultur, samt process och organisation för att erbjuda förvaltning och support upp till 24/7/365, vill Emvico vara en partner på lång sikt för våra kunder.