Vi lanserar nu Emvico Utvecklingsteam

sep 16, 2024

Vi är glada att nu kunna lansera Emvico Utvecklingsteam – ett erbjudande som knyter ihop vårt team och kompetens i Stockholm med de hubbar i Warszawa, Lviv och Budapest som vi satt upp under de senaste åren.

Vi har arbetat med blended-leverans länge och har stort kontaktnät i Europa och erfarenhet av nearshore. Vi ser nu att den modell vi använder får befintliga kunder, där vi kan kombinera vårt stora ansvarstagande nära kunden med kostnadseffektiv spetskompetens, är något som finns ett behov av på marknaden. Vi upplever att det finns ett gap mellan offshores attraktiva kostnader men också problem med tidszoner och ibland kulturella skillnader och Europas nearshore, som gått igenom stora prisökningar senaste åren.

Vi har nu paketerat ett erbjudande med ett arbetssätt som vi har flera års erfarenhet av. Vi vet att vi inom ett par veckor kan gå från er fråga till full tillgänglighet, där ni sedan har ett kompetent team på plats med mycket konkurrenskraftig prissättning. Vi har alltid svensk personal närvarande i centrum för teamen så det är inte enbart en fråga om att hitta kompetens, utan att vi styr och ansvarar för teamen.

Vi vet att vår personal på alla hubbar har hög kompetens, men om personerna eller deras personlighet inte visar sig fungera perfekt, erbjuder vi att utan kostnad för kunden byta ut denna kompetens under en provperiod.

”Vi har noterat att många företag sitter med kompetens och team som kanske inte lyckas kombinera kommunikation och kultur med pris och ansvarstagande. Vi försöker adressera precis det behovet. Jag hoppas och tror att kunder som vill se över sin nuvarande uppsättning, med kostnad och kompetens för utvecklare, eller hela team som kanske finner sig i en scale-up-fas och vill agera snabbt för att få upp kvalité och närvaro, ska finna oss intressanta att arbeta med”, Fredrik Lundkvist, VD Emvico.

Läs om detta erbjudande på vår kampanjsida.